tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Canvastavla Drottningen av Nilen, Nr 48915

Canvastavla Drottningen av Nilen, Nr 48915

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2cm)
<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavla "Drottningen av Nilen"

Denna 2-delade tavla "Drottningen av Nilen" med Krämvit grundfärg ifrån kategori Egyptiska figurer är idealisk till alla interiörer.

Om du vill framhäva dina canvastavlor "Drottningen av Nilen" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en transparent gel för hand - canvastavlor "Drottningen av Nilen" får på så sätt en karakteristisk lyster. Målning "Drottningen av Nilen" som handmålad tavla bli målad på äkta italienska konstnärsduk av begåvade och erfarna konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Tavla "Drottningen av Nilen" - när du måste ha en unik storleksanpassning till din vägg i ditt vardags- eller sovrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en unik julklapp eller födelsedagspresent ? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din tavla "Drottningen av Nilen". Din egna hälsning skrivs för hand på baksidan av tavlan "Drottningen av Nilen" av konstnären. Tusentals motiv att välja mellan - kan du inte välja något? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!