tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Konst Drottningen av Egypten, Nr 48916

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2cm)
<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavla "Drottningen av Egypten"

Denna 2-delade tavla "Drottningen av Egypten" med Krämvit färg ifrån kategori Egyptiska figurer är idealisk till alla interiörer.

Om du vill betona dina canvastavlor "Drottningen av Egypten" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en genomskinlig gel för hand - canvastavlor "Drottningen av Egypten" får på så sätt en karakteristisk lyster. Konst "Drottningen av Egypten" som handmålad tavla bli målad på äkta italienska konstnärsduk av begåvade och erfarna konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Tavla "Drottningen av Egypten" - när du måste ha en perfekt storleksanpassning till din vägg i ditt vardags- eller sovrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en perfekt julklapp eller födelsedagspresent ? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din canvastavla "Drottningen av Egypten". Din unika text skrivs för hand på baksidan av tavlan "Drottningen av Egypten" av konstnären. Tusentals mönster att välja mellan - kan du inte bestämma dig? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!