Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Människor - Canvastavlor och canvastryck

46 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Röd
Moderna tavlor Blandad skara

Canvastavla "Blandad skara"

Pris från: 202,59 kr
Väggdekorationer Pastel Rapture

Canvastavla "Pastel Rapture"

Pris från: 201,24 kr
Väggdekorationer Sensual Dance

Canvastavla "Sensual Dance"

Pris från: 201,24 kr
Klassiska tavlor Crimson Lady

Canvastavla "Crimson Lady"

Pris från: 201,24 kr
Klassiska tavlor Woman in Poppies

Canvastavla "Woman in Poppies"

Pris från: 201,24 kr
Moderna tavlor Infernal passion

Canvastavla "Infernal passion"

Pris från: 482,49 kr
Klassiska tavlor Fyra ansikten

Canvastavla "Fyra ansikten"

Pris från: 201,69 kr
Klassiska tavlor Hennes klump

Canvastavla "Hennes klump"

Pris från: 198,99 kr
Moderna tavlor Häxa

Canvastavla "Häxa"

Pris från: 196,83 kr
Väggdekorationer Venus

Canvastavla "Venus"

Pris från: 694,35 kr
Moderna tavlor Ymnighetshorn

Canvastavla "Ymnighetshorn"

Pris från: 201,69 kr
Moderna tavlor Födelse

Canvastavla "Födelse"

Pris från: 640,80 kr
Klassiska tavlor Par i rött

Canvastavla "Par i rött"

Pris från: 1 005,21 kr
Klassiska tavlor Figurer

Canvastavla "Figurer"

Pris från: 482,49 kr
Väggdekorationer Drömmer om kärlek

Canvastavla "Drömmer om kärlek"

Pris från: 1 456,20 kr
Väggdekorationer Värdig nakenhet

Canvastavla "Värdig nakenhet"

Pris från: 294,30 kr
Klassiska tavlor Kvinnokroppen

Canvastavla "Kvinnokroppen"

Pris från: 294,30 kr
Dekorativa tavlor Kärlek

Canvastavla "Kärlek"

Pris från: 478,44 kr
Moderna tavlor Röd hetta

Canvastavla "Röd hetta"

Pris från: 201,69 kr
Väggdekorationer Femme Fatale

Canvastavla "Femme Fatale"

Pris från: 294,30 kr
Dekorativa tavlor Oavslutad

Canvastavla "Oavslutad"

Pris från: 196,83 kr
Moderna tavlor Eterisk

Canvastavla "Eterisk"

Pris från: 1 026,09 kr
Klassiska tavlor Galen violinist

Canvastavla "Galen violinist"

Pris från: 196,83 kr
Moderna tavlor Obeservera

Canvastavla "Obeservera"

Pris från: 198,99 kr
Klassiska tavlor Maria

Canvastavla "Maria"

Pris från: 201,24 kr
Väggdekorationer Stulna drömmar

Canvastavla "Stulna drömmar"

Pris från: 294,30 kr
Dekorativa tavlor Ensamhet

Canvastavla "Ensamhet"

Pris från: 196,83 kr
Väggdekorationer Kvinnor i rött

Canvastavla "Kvinnor i rött"

Pris från: 201,69 kr
Moderna tavlor Löpare

Canvastavla "Löpare"

Pris från: 1 000,80 kr
Väggdekorationer Kvinnlighet

Canvastavla "Kvinnlighet"

Pris från: 294,30 kr

Människor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Människor finns otroliga dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tryck på duk Människor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Människor är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Människor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Människor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Människor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Människor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Människor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Människor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Människor upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Människor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Människor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Människor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Människor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Människor kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Människor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Människor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Människor som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Människor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Människor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Människor utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Människor i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMänniskor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av unika målningar Människor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Människor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenMänniskor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med tavlor Människor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!