inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Städer - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

En romantisk frukost vid Eiffeltornet i Paris, en snabb lunch i New York, aromatiskt kaffe och tårta på ett italienskt café? Med bimago motiv är det möjligt! Tack vare tavlorna i kollektionen städer och orter kan du varje dag njuta av utsikten över modernistiska metropoler och charmiga små byar. Väggtavlor och stadsmotiv är ett sätt att återskapa atmosfären i din favoritstad inom dina egna fyra väggar. Tavlor, reproduktioner av kända konstnär, hisnande samtida fotografier - vad väljer du?

Städer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Städer finner du fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tryck på duk Städer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Städer är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Städer fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Städer finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Städer är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Städer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Städer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Städer för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Städer upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Städer att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Städer är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Städer passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Städer är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Städer kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Landskap på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Städer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Städer skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Städer som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Städer. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Städer kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Städer utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Städer i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorStäder och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa målningar Städer . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Städer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenStäder och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Städer ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!