bimago

Städer - Canvastavlor och canvastryck

19 produkter tillgängliga i denna kategori

Städer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Städer kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tryck på duk Städer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Städer är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Städer fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Städer finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Städer är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Städer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Städer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Städer för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Städer upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Städer att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Städer är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Städer passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Städer är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Städer kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Städer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Städer skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Städer som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Städer. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Städer kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Städer utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Städer i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorStäder och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra väggdekorer Städer . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Städer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerStäder och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Städer ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!