-50%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :

Dalar och slätter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Dalar och slätter hittar du underbara dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tryck på duk Dalar och slätter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Dalar och slätter är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Dalar och slätter fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Dalar och slätter finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Dalar och slätter är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Dalar och slätter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Dalar och slätter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Dalar och slätter för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Dalar och slätter finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Dalar och slätter att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Dalar och slätter är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Dalar och slätter passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Dalar och slätter är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Dalar och slätter kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Dalar och slätter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Dalar och slätter skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Dalar och slätter som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Dalar och slätter. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Landskap kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Dalar och slätter kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Dalar och slätter utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Dalar och slätter i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorDalar och slätter och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna målningar Dalar och slätter . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Dalar och slätter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorDalar och slätter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med tavlor Dalar och slätter ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Dalar och slätter - Canvastavlor och canvastryck

2 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Guld
Dekorativa tavlor Ljus dal

Canvastavla "Ljus dal"

Pris från: 1 029,15 kr