Dinosaurier - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Dinosaurier finner du innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av tavlor med foto Dinosaurier så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Dinosaurier är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Dinosaurier fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Dinosaurier finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Dinosaurier är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Dinosaurier finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Dinosaurier, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Kollektiondär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Dinosaurier för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Dinosaurier finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Dinosaurier att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Dinosaurier är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Dinosaurier passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Dinosaurier är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Dinosaurier kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Dinosaurier som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Dinosaurier skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Dinosaurier som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Dinosaurier. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Kollektion kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Dinosaurier kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Dinosaurier utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Dinosaurier i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorDinosaurier och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av moderna väggdekorer Dinosaurier . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Dinosaurier passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Kollektion är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorDinosaurier och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med tavlor Dinosaurier ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

 • <%= message %>
-19% på tavlor [ Erbjudandet gäller till 2018.12.17 ]
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
dragon in space

Canvastavla "dragon in space"

Pris från:
179,10 kr
Dinosaurs

Canvastavla "Dinosaurs"

Pris från:
179,10 kr
Cute dinosaurs

Canvastavla "Cute dinosaurs"

Pris från:
179,10 kr
Cute dinosaurs

Canvastavla "Cute dinosaurs"

Pris från:
179,10 kr
Pterodactylus

Canvastavla "Pterodactylus"

Pris från:
179,10 kr
Cute dinosaurs

Canvastavla "Cute dinosaurs"

Pris från:
179,10 kr
Elephant Rock

Canvastavla "Elephant Rock"

Pris från:
179,10 kr
Elephant Rock

Canvastavla "Elephant Rock"

Pris från:
179,10 kr
Badlands Alberta

Canvastavla "Badlands Alberta"

Pris från:
179,10 kr
恐竜

Canvastavla "恐竜"

Pris från:
179,10 kr
恐竜

Canvastavla "恐竜"

Pris från:
179,10 kr
The dinosaur

Canvastavla "The dinosaur"

Pris från:
179,10 kr
T Rex Sunrise

Canvastavla "T Rex Sunrise"

Pris från:
179,10 kr
The dinosaur

Canvastavla "The dinosaur"

Pris från:
179,10 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21