För barnrum - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor För barnrum hittar du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av handmålade tavlor För barnrum så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. För barnrum är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven För barnrum fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor För barnrum finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. För barnrum är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i För barnrum finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor För barnrum, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor För barnrum för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor För barnrum upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor För barnrum att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor För barnrum är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor För barnrum passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor För barnrum är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor För barnrum kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

För barnrum som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor För barnrum skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor För barnrum som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen För barnrum. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor För barnrum kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen För barnrum utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i För barnrum på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorFör barnrum och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika tavlor För barnrum . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor För barnrum passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenFör barnrum och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med tavlor För barnrum ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

För barnrum - Canvastavlor och canvastryck

24 produkter tillgängliga i denna kategori

-25% på tavlor [ Erbjudandet gäller till 2019.02.18 ]

Filtry:

  1. Orientering: Lodrätt
Väggdekorationer Söta Björnar

Canvastavla "Söta Björnar"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Väggdekorationer Färgglada II

Canvastavla "Färgglada II"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Dekorativa tavlor Kiwi

Canvastavla "Kiwi"

Pris från: 533,79 kr 400,32 kr
Klassiska tavlor Struts gymnastik

Canvastavla "Struts gymnastik"

Pris från: 533,79 kr 400,32 kr
Dekorativa tavlor Vänner från cirkusen

Canvastavla "Vänner från cirkusen"

Pris från: 533,79 kr 400,32 kr
Dekorativa tavlor Gyllene katter

Canvastavla "Gyllene katter"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Dekorativa tavlor Solig lördag

Canvastavla "Solig lördag"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Moderna tavlor Clementine

Canvastavla "Clementine"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Moderna tavlor Regn

Canvastavla "Regn"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Väggdekorationer Glada giraff

Canvastavla "Glada giraff"

Pris från: 356,49 kr 267,30 kr
Moderna tavlor Malvina och Kornel

Canvastavla "Malvina och Kornel"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Moderna tavlor Giraffer i solrosor

Canvastavla "Giraffer i solrosor"

Pris från: 533,79 kr 400,32 kr
Väggdekorationer Charlie

Canvastavla "Charlie"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Moderna tavlor Min underbara björn

Canvastavla "Min underbara björn"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Dekorativa tavlor Porträtt av en clown

Canvastavla "Porträtt av en clown"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Moderna tavlor Gul giraff

Canvastavla "Gul giraff"

Pris från: 356,49 kr 267,30 kr
Väggdekorationer Förälskad

Canvastavla "Förälskad"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Moderna tavlor Glada katt

Canvastavla "Glada katt"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Klassiska tavlor Slutet av en dag

Canvastavla "Slutet av en dag"

Pris från: 267,75 kr 200,79 kr
Moderna tavlor Magic in my home...

Canvastavla "Magic in my home..."

Pris från: 267,75 kr 200,79 kr
Moderna tavlor Ledsen Harlequin

Canvastavla "Ledsen Harlequin"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Moderna tavlor Maggie

Canvastavla "Maggie"

Pris från: 179,10 kr 134,28 kr
Dekorativa tavlor Fabulous townhouse

Canvastavla "Fabulous townhouse"

Pris från: 267,75 kr 200,79 kr
Moderna tavlor Rainbow-hued house

Canvastavla "Rainbow-hued house"

Pris från: 267,75 kr 200,79 kr