-25% på canvastavlor [Erbjudandet gäller till 2020.08.17] upptäck
-28% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :
  • <%= message %>

Mänskliga figurer - Canvastavlor och canvastryck

10 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Antal delar: 5
Dekorativa tavlor Desert Walk

Canvastavla "Desert Walk"

Pris från: 680,22 kr 510,12 kr
Klassiska tavlor Tales from Africa

Canvastavla "Tales from Africa"

Pris från: 680,22 kr 510,12 kr
Klassiska tavlor Långa skuggor

Canvastavla "Långa skuggor"

Pris från: 1 046,43 kr 784,80 kr
Moderna tavlor Afrikanskt liv

Canvastavla "Afrikanskt liv"

Pris från: 1 033,11 kr 774,81 kr
Väggdekorationer Vid floden

Canvastavla "Vid floden"

Pris från: 1 033,11 kr 774,81 kr
Dekorativa tavlor Män

Canvastavla "Män"

Pris från: 1 033,11 kr 774,81 kr
Dekorativa tavlor Värme

Canvastavla "Värme"

Pris från: 1 014,12 kr 760,59 kr
Dekorativa tavlor Guld dans

Canvastavla "Guld dans"

Pris från: 1 029,15 kr 771,84 kr
Moderna tavlor Kvinnor som dansar

Canvastavla "Kvinnor som dansar"

Pris från: 1 029,15 kr 771,84 kr
Moderna tavlor Nära vattnet källa

Canvastavla "Nära vattnet källa"

Pris från: 1 033,11 kr 774,81 kr

Mänskliga figurer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Mänskliga figurer hittar du unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Mänskliga figurer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Mänskliga figurer är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Mänskliga figurer fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Mänskliga figurer finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Mänskliga figurer är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Mänskliga figurer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Mänskliga figurer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Etniska och afrikanskadär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Mänskliga figurer för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Mänskliga figurer finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Mänskliga figurer att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Mänskliga figurer är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Mänskliga figurer passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Mänskliga figurer är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Mänskliga figurer lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Mänskliga figurer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Mänskliga figurer skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Mänskliga figurer som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Mänskliga figurer. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Etniska och afrikanska kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Mänskliga figurer kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Mänskliga figurer utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Mänskliga figurer på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMänskliga figurer och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna målningar Mänskliga figurer . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Mänskliga figurer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Etniska och afrikanska är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorMänskliga figurer och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Mänskliga figurer ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!