tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Målning Vilar under ett träd, Nr 49277

Målning Vilar under ett träd, Nr 49277

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2cm)
<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tavla "Vilar under ett träd"

Denna 4-delade canvastavla "Vilar under ett träd" med Brun färg ifrån kategori Landskap är perfekt till alla interiörer.

Om du vill betona dina tavlor "Vilar under ett träd" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en transparent gel för hand - tavlor "Vilar under ett träd" får på så sätt en karakteristisk lyster. Konst "Vilar under ett träd" som handmålad tavla bli målad på äkta italienska konstnärsduk av erfarna och begåvade konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Målning "Vilar under ett träd" - när du måste ha en perfekt storleksanpassning till din vägg i ditt vardags- eller sovrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en perfekt födelsedagspresent eller julklapp? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din målning "Vilar under ett träd". Din egna text skrivs för hand på baksidan av tavlan "Vilar under ett träd" av konstnären. Tusentals motiv att välja mellan - kan du inte välja något? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!