-25% på canvastavlor [Erbjudandet gäller till 2020.08.17] upptäck
-28% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :
  • <%= message %>

Djur - Canvastavlor och canvastryck

9 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Beige
Moderna tavlor Africa: at the waterhole

Canvastavla "Africa: at the waterhole"

Pris från: 391,95 kr 293,94 kr
Dekorativa tavlor Dream about Africa

Canvastavla "Dream about Africa"

Pris från: 294,30 kr 220,68 kr
Dekorativa tavlor March of african elephants

Canvastavla "March of african elephants"

Pris från: 391,95 kr 293,94 kr
Klassiska tavlor Adventure in Africa

Canvastavla "Adventure in Africa"

Pris från: 294,30 kr 220,68 kr
Dekorativa tavlor Oas av lugn

Canvastavla "Oas av lugn"

Pris från: 1 026,90 kr 770,13 kr
Moderna tavlor Giraffer - vänner

Canvastavla "Giraffer - vänner"

Pris från: 1 003,95 kr 752,94 kr
Dekorativa tavlor Ensam giraff

Canvastavla "Ensam giraff"

Pris från: 1 037,52 kr 778,14 kr
Klassiska tavlor Vattenkälla

Canvastavla "Vattenkälla"

Pris från: 482,49 kr 361,80 kr
Väggdekorationer Afrika med en smula av elegans

Canvastavla "Afrika med en smula av elegans"

Pris från: 688,14 kr 743,31 kr

Djur - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Djur kommer du att upptäcka unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tryck på duk Djur så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Djur är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Djur skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Djur finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Djur är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Djur finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Djur, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Etniska och afrikanskadär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Djur för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Djur finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Djur att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Djur är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Djur passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Djur är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Djur lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Etniska och afrikanska på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Djur som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Djur skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Djur som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Djur. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Etniska och afrikanska kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Djur kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Djur utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Djur i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorDjur och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av unika canvastavlor Djur . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Djur passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Etniska och afrikanska är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerDjur och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Djur ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!