tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Djur - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Savannah
från
753,57 kr
Canvastavla Afrika vecka
från
1 147,77 kr
Canvastavla Vänner
från
335,79 kr
Canvastavla Stoiker
från
335,79 kr
Canvastavla Oas av lugn
från
1 140,21 kr
Canvastavla Röd himmel
från
1 134,90 kr
Canvastavla Ensam giraff
från
1 150,83 kr
  1. 1
  2. 2

Djur - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Djur hittar du intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av handmålade tavlor Djur så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Djur är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Djur fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Djur finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Djur är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Djur finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Djur, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Etniska och afrikanskadär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Djur för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Djur finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Djur att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Djur är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Djur passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Djur är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Djur kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Djur som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Djur skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Djur som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Djur. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Etniska och afrikanska kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Djur kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Djur utgörs av delar som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Djur i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorDjur och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av tidlösa målningar Djur . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Djur passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Etniska och afrikanska är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerDjur och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Djur ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!