tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Målning Kärlek i svart och vitt, Nr 49471

Målning Kärlek i svart och vitt, Nr 49471

Färdig tavla - duk uppspännd på kilram (2cm)
<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Målning "Kärlek i svart och vitt"

Denna 2-delade canvastavla "Kärlek i svart och vitt" med Svartvitt grundfärg ifrån kategori Zebra är perfekt till alla interiörer.

Om du vill framhäva dina väggdekorer "Kärlek i svart och vitt" rekommenderar vi Premium Print som alternativ. I denna teknik är ytan på duken belagd med en genomskinlig gel för hand - väggdekorer "Kärlek i svart och vitt" får på så sätt en karakteristisk lyster. Konst "Kärlek i svart och vitt" som målning bli målad på äkta italienska konstnärsduk av erfarna och begåvade konstnärer. Äkta konst – i ditt hem!

Tavla "Kärlek i svart och vitt" - när du måste ha en perfekt storleksanpassning till din vägg i ditt vardags- eller sovrum kan du på Bimago välja en individuell storlek på alla produkter. Letar du efter en perfekt julklapp eller födelsedagspresent ? Vårt tips: en personlig hanskriven text på din canvastavla "Kärlek i svart och vitt". Din egna text skrivs för hand på baksidan av tavlan "Kärlek i svart och vitt" av konstnären. Tusentals motiv att välja mellan - kan du inte bestämma dig? Om du inte vet vad du ska köpa så är vårt presentkort en perfekt lösning – då har du helgarderat dig och kan låta din älskling välja vad hen anser vackrast!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tavlor zebra