-28% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :
-15% på rumsavdelare [Erbjudandet gäller till 2020.08.16] upptäck
  • <%= message %>

Tulpaner - Canvastavlor och canvastryck

67 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Orientering: Vågrätt
  1. 1
  2. 2
Klassiska tavlor Romantic Tulips

Canvastavla "Romantic Tulips"

Pris från: 201,24 kr
Moderna tavlor Sea of Tulips

Canvastavla "Sea of Tulips"

Pris från: 201,24 kr
Väggdekorationer Tulips in Love

Canvastavla "Tulips in Love"

Pris från: 422,91 kr
Väggdekorationer Love's Tulips

Canvastavla "Love's Tulips"

Pris från: 422,91 kr
Moderna tavlor Spring Explosion

Canvastavla "Spring Explosion"

Pris från: 201,24 kr
Moderna tavlor Meadow of Tulips

Canvastavla "Meadow of Tulips"

Pris från: 201,24 kr
Moderna tavlor Sketch of Tulips

Canvastavla "Sketch of Tulips"

Pris från: 422,91 kr
Dekorativa tavlor Pink Tulips

Canvastavla "Pink Tulips"

Pris från: 391,95 kr
Dekorativa tavlor Among the Stars

Canvastavla "Among the Stars"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Pink fun

Canvastavla "Pink fun"

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Tulpaner i sepia

Canvastavla "Tulpaner i sepia"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Meadow of heaven

Canvastavla "Meadow of heaven"

Pris från: 1 456,20 kr
Moderna tavlor Röda tulpaner

Canvastavla "Röda tulpaner"

Pris från: 477,99 kr
Dekorativa tavlor Gula tulpaner

Canvastavla "Gula tulpaner"

Pris från: 291,69 kr
Klassiska tavlor Gömd

Canvastavla "Gömd"

Pris från: 294,30 kr
Dekorativa tavlor Gömd

Canvastavla "Gömd"

Pris från: 418,95 kr
Moderna tavlor Vaknande

Canvastavla "Vaknande"

Pris från: 482,49 kr
Moderna tavlor En morgon i maj

Canvastavla "En morgon i maj"

Pris från: 693,45 kr
Dekorativa tavlor På en solig dag

Canvastavla "På en solig dag"

Pris från: 202,59 kr
Klassiska tavlor Färggrann äng

Canvastavla "Färggrann äng"

Pris från: 1 017,63 kr
Dekorativa tavlor Tulpanernas dans

Canvastavla "Tulpanernas dans"

Pris från: 482,49 kr
Klassiska tavlor Glada tulpaner

Canvastavla "Glada tulpaner"

Pris från: 299,16 kr
Dekorativa tavlor Vita tulpaner

Canvastavla "Vita tulpaner"

Pris från: 471,42 kr
  1. 1
  2. 2

Tulpaner - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Tulpaner finns underbara dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av tavlor med foto Tulpaner så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tulpaner är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Tulpaner skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Tulpaner finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Tulpaner är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Tulpaner finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Tulpaner, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Tulpaner för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tulpaner finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tulpaner att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tulpaner är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Tulpaner passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Tulpaner är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Tulpaner kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Tulpaner som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Tulpaner skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Tulpaner som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Tulpaner. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tulpaner kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Tulpaner utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Tulpaner på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTulpaner och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa tavlor Tulpaner . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Tulpaner passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenTulpaner och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Tulpaner ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!