tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tulpaner - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Gömd
från
294,30 kr
Canvastavla Pink fun
från
680,22 kr
Canvastavla Gömd
från
418,95 kr
Canvastavla Vaknande
från
482,49 kr
 1. 1
 2. 2

Tulpaner - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Tulpaner kommer du att upptäcka innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av tryck på duk Tulpaner så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tulpaner är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Tulpaner fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Tulpaner finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Tulpaner är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Tulpaner finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Tulpaner, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Tulpaner för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tulpaner upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tulpaner att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tulpaner är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Tulpaner passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Tulpaner är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Tulpaner kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Tulpaner som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Tulpaner skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Tulpaner som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Tulpaner. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tulpaner kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Tulpaner utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Tulpaner i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTulpaner och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika målningar Tulpaner . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Tulpaner passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenTulpaner och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Tulpaner ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!