-26%på canvastavlor och fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :
-45% på fototapeter [ Erbjudandet gäller till 2019.10.16] upptäck

Liljor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Liljor finner du fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av handmålade tavlor Liljor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Liljor är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Liljor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Liljor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Liljor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Liljor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Liljor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Liljor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Liljor finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Liljor att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Liljor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Liljor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Liljor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Liljor lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Liljor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Liljor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Liljor som består av många element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Liljor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Liljor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Liljor utgörs av delar som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Liljor i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorLiljor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra tavlor Liljor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Liljor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenLiljor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med målningar Liljor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Liljor - Canvastavlor och canvastryck

3 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Beige
  2. Orientering: Vågrätt
Klassiska tavlor Magic white

Canvastavla "Magic white"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Gentle lilies

Canvastavla "Gentle lilies"

Pris från: 1 033,11 kr