-30%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :
-35% på fototapeter [ Erbjudandet gäller till 2019.08.19] upptäck

Kallas - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Kallas kommer du att upptäcka underbara dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Kallas så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kallas är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Kallas fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Kallas finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Kallas är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Kallas finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Kallas, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Kallas för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kallas upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kallas att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kallas är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Kallas passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Kallas är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kallas kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Kallas som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kallas skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kallas som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kallas. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kallas kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Kallas utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Kallas i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKallas och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa canvastavlor Kallas . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Kallas passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorKallas och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med moderna tavlor Kallas ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Kallas - Canvastavlor och canvastryck

1 produkter tillgängliga i denna kategori

-20% på tavlor [ Erbjudandet gäller till 2019.08.19 ]

Filtry:

  1. Färg: Pärlemor
Klassiska tavlor Saga liljor

Canvastavla "Saga liljor"

Pris från: 997,74 kr 801,00 kr