-30% på fototapeter [ Erbjudandet gäller till 2019.02.26 ] upptäck

Blommor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Blommor finns fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av tavlor med foto Blommor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Blommor är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Blommor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Blommor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Blommor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Blommor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Blommor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Blommor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Blommor finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Blommor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Blommor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Blommor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Blommor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Blommor lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Blommor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Blommor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Blommor som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Blommor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Blommor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Blommor utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Blommor i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBlommor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika tavlor Blommor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Blommor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorBlommor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Blommor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Blommor - Canvastavlor och canvastryck

22 produkter tillgängliga i denna kategori

-30% på tavlor [ Erbjudandet gäller till 2019.02.26 ]

Filtry:

  1. Orientering: Vågrätt
  2. Stil: Modern
Klassiska tavlor Refined dance

Canvastavla "Refined dance"

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr
Dekorativa tavlor Höstmorgon

Canvastavla "Höstmorgon"

Pris från: 825,03 kr 577,44 kr
Moderna tavlor Liljor i brunt

Canvastavla "Liljor i brunt"

Pris från: 825,03 kr 577,44 kr
Klassiska tavlor Liljor i skymningen

Canvastavla "Liljor i skymningen"

Pris från: 825,03 kr 577,44 kr
Väggdekorationer Blommor monument

Canvastavla "Blommor monument"

Pris från: 393,75 kr 275,58 kr
Väggdekorationer Tre liljor

Canvastavla "Tre liljor"

Pris från: 1 216,53 kr 851,49 kr
Dekorativa tavlor Rikt vita

Canvastavla "Rikt vita"

Pris från: 825,03 kr 577,44 kr
Klassiska tavlor Ljusstrålar

Canvastavla "Ljusstrålar"

Pris från: 825,03 kr 577,44 kr
Väggdekorationer Full liljor

Canvastavla "Full liljor"

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr
Väggdekorationer Art Nouveau liljor

Canvastavla "Art Nouveau liljor"

Pris från: 825,03 kr 577,44 kr
Moderna tavlor Liljor väntar på en poet

Canvastavla "Liljor väntar på en poet"

Pris från: 825,03 kr 577,44 kr
Dekorativa tavlor Pink Lily

Canvastavla "Pink Lily "

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr
Klassiska tavlor Royal Dahlia

Canvastavla "Royal Dahlia"

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr
Dekorativa tavlor Amber Garden

Canvastavla "Amber Garden"

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr
Moderna tavlor Poetry of Moment

Canvastavla "Poetry of Moment"

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr
Klassiska tavlor Flowers in the Wind

Canvastavla "Flowers in the Wind"

Pris från: 179,10 kr 125,28 kr
Klassiska tavlor Dreams and lilies

Canvastavla "Dreams and lilies"

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr
Klassiska tavlor Magnolias

Canvastavla "Magnolias"

Pris från: 825,03 kr 577,44 kr
Moderna tavlor Abstract garden

Canvastavla "Abstract garden"

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr
Väggdekorationer Prydd ros

Canvastavla "Prydd ros"

Pris från: 393,75 kr 275,58 kr
Väggdekorationer White calm

Canvastavla "White calm"

Pris från: 533,79 kr 373,59 kr