-50%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :

Tavla blommor – fina inredningsidéer för dina tavelväggar

I samlingen av tavlor med blommor kan du hitta unika väggdekorationer gällande stil, färg och storlek. Ett stort urval av dukutskrifter med blommor möjliggör att hitta sitt favoritmotiv för både moderna och klassiska interiörer. Blommor som tavla motiv är ett inspirerande tema som har existerat i konsten i många år. För bimago onlinebutiken har blommotivet designats som en väggdekoration. Färgefulla tavlor med blommotiv kommer att lysa upp interiören, medan dukutskrifter i subtila färger ger väggarna ett elegant utseende. Tack vare ett brett utbud av inredningsprodukter kan tavlorna anpassas till arrangemanget i din bostad. Det charmiga och moderna vardagsrummet borde inte sakna intressanta väggdekorer. I bimagos stora utbud av tavlor med blommotiv kan du hitta olika och fantastiska hemtillbehör som du kan tvivellöst anpassa till din heminredning. Våra dekorationsprodukter kommer att inspirera och väcka uppmärksamhet hos dina gäster.

Läs mer Dölj beskrivning

Tavla blommor – flerdeliga inredningsprodukter till moderna och klassiska interiörer

Flerdeliga blommiga tavlor utgör en helt ny dimension av inredningsdekorationeroch de gör ännu fler möjligheter att dekorera bostadens väggar på ett kreativt sätt. Låt din fantasi spela fritt och experimentera med tredeliga tavlor med blommotiv. De kan hängas på väggen i flera linjer och olika höjder, vertikalt eller horisontellt, beroende på den effekt vi vill uppnå. Separata delar av bimagos dukutskrifter kan hängas också längs trappan och därmed utgöra en okonventionell komposition i bostaden. Flerfärgade väggdekorer med blommotiv gör det enkelt att tillföra livet och glädje i din interiör. Den stora fördelen med denna typ av blommiga inredningselement är också mångsidigheten i motivet, tack vare vilken denna dekoration kommer att se bra ut i vilket rum som helst. Bimagos fina dukutskrifter i pastellfärger hjälper till att skapa ett lugn och elegant hörn i ditt hem. Vi uppmanar dig att titta på vårt erbjudande av tavlor med blommor.

Blommor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Blommor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Blommor som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Blommor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Blommor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Blommor utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Blommor i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBlommor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika tavlor Blommor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Blommor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorBlommor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Blommor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Tavlor med blommor

77 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Vit
  2. Orientering: Vågrätt
  1. 1
  2. 2
Moderna tavlor Violet Orchid

Canvastavla "Violet Orchid"

Pris från: 1 033,11 kr
Dekorativa tavlor Natural white

Canvastavla "Natural white"

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Unique orchid

Canvastavla "Unique orchid"

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Lovely Magnolias

Canvastavla "Lovely Magnolias"

Pris från: 684,63 kr
Dekorativa tavlor Vita liljor

Canvastavla "Vita liljor"

Pris från: 693,45 kr
Klassiska tavlor Pastell mjukhet

Canvastavla "Pastell mjukhet"

Pris från: 1 033,11 kr
Väggdekorationer Winter Cherry

Canvastavla "Winter Cherry "

Pris från: 391,95 kr
Dekorativa tavlor Emerald Spell

Canvastavla "Emerald Spell"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Morning Recital

Canvastavla "Morning Recital"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Temple of White

Canvastavla "Temple of White"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Divine Dahlias

Canvastavla "Divine Dahlias "

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Lilium regale

Canvastavla "Lilium regale"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Orchids In Water

Canvastavla "Orchids In Water"

Pris från: 391,95 kr
Dekorativa tavlor Innocence

Canvastavla "Innocence"

Pris från: 649,17 kr
Moderna tavlor Pink magnolias

Canvastavla "Pink magnolias"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Orchids glöd

Canvastavla "Orchids glöd"

Pris från: 649,17 kr
Dekorativa tavlor Unusual orchid

Canvastavla "Unusual orchid"

Pris från: 201,24 kr
Moderna tavlor White innocence

Canvastavla "White innocence"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Turkos liljor

Canvastavla "Turkos liljor"

Pris från: 649,17 kr
Klassiska tavlor Tenderness of lilies

Canvastavla "Tenderness of lilies"

Pris från: 1 033,11 kr
Väggdekorationer Pure magnolias

Canvastavla "Pure magnolias"

Pris från: 491,31 kr
  1. 1
  2. 2