-32%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :

Blommor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Blommor hittar du intressanta dekorationer för väggar. Med ett stort urval av tryck på duk Blommor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Blommor är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Blommor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Blommor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Blommor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Blommor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Blommor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Blommor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Blommor upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Blommor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Blommor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Blommor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Blommor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Blommor kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Blommor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Blommor skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Blommor som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Blommor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Abstrakt kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Blommor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Blommor utgörs av segment som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Blommor på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBlommor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Blommor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Blommor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerBlommor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Blommor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Blommor - Canvastavlor och canvastryck

29 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Stil: Modern
Väggdekorationer Green race

Canvastavla "Green race"

Pris från: 649,17 kr
Moderna tavlor Power of Colours

Canvastavla "Power of Colours"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Naturens kraft

Canvastavla "Naturens kraft"

Pris från: 1 033,11 kr
Moderna tavlor Vit dröm

Canvastavla "Vit dröm"

Pris från: 1 033,11 kr
Moderna tavlor Gold gerbera

Canvastavla "Gold gerbera"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer In flames - grey

Canvastavla "In flames - grey"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Vas

Canvastavla "Vas"

Pris från: 968,94 kr
Väggdekorationer Bräcklig blomma

Canvastavla "Bräcklig blomma"

Pris från: 460,35 kr
Väggdekorationer Hemlösa

Canvastavla "Hemlösa"

Pris från: 196,83 kr
Moderna tavlor Luft i vinden

Canvastavla "Luft i vinden"

Pris från: 658,08 kr
Väggdekorationer Sommarträdgård

Canvastavla "Sommarträdgård"

Pris från: 764,37 kr
Väggdekorationer Liljeträdgård

Canvastavla "Liljeträdgård"

Pris från: 1 039,32 kr
Väggdekorationer Dämpad lista

Canvastavla "Dämpad lista"

Pris från: 2 366,19 kr
Dekorativa tavlor Gyllene blad

Canvastavla "Gyllene blad"

Pris från: 648,36 kr
Väggdekorationer Inspirations II

Canvastavla "Inspirations II"

Pris från: 409,59 kr
Dekorativa tavlor Slättland

Canvastavla "Slättland"

Pris från: 1 033,11 kr
Dekorativa tavlor Springa

Canvastavla "Springa"

Pris från: 639,45 kr
Moderna tavlor Varm höst

Canvastavla "Varm höst"

Pris från: 1 004,31 kr
Väggdekorationer Sommarblommor

Canvastavla "Sommarblommor"

Pris från: 1 423,44 kr
Dekorativa tavlor Röd natur

Canvastavla "Röd natur"

Pris från: 422,91 kr
Väggdekorationer Röda blad

Canvastavla "Röda blad"

Pris från: 2 366,19 kr
Moderna tavlor Bladens struktur

Canvastavla "Bladens struktur"

Pris från: 711,18 kr