Abstrakt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Abstrakt finns vackra dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Abstrakt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Abstrakt är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Abstrakt fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Abstrakt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Abstrakt är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Abstrakt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Abstrakt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Abstrakt för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Abstrakt finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Abstrakt att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Abstrakt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Abstrakt passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Abstrakt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Abstrakt kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Abstrakt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Abstrakt skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Abstrakt som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Abstrakt. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Abstrakt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Abstrakt utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Abstrakt i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorAbstrakt och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa canvastavlor Abstrakt . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Abstrakt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorAbstrakt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Abstrakt ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Abstrakt - Canvastavlor och canvastryck

375 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Stil: Rustik
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Dekorativa tavlor Tree of Life

Canvastavla "Tree of Life"

Pris från: 533,79 kr
Dekorativa tavlor Familj

Canvastavla "Familj"

Pris från: 179,10 kr
Väggdekorationer Gold Tree

Canvastavla "Gold Tree"

Pris från: 179,10 kr
Moderna tavlor Jag älskar dig

Canvastavla "Jag älskar dig"

Pris från: 179,10 kr
Moderna tavlor Tree and Mosaic

Canvastavla "Tree and Mosaic"

Pris från: 533,79 kr
Dekorativa tavlor Mosaic Abstract

Canvastavla "Mosaic Abstract"

Pris från: 356,49 kr
Väggdekorationer Well of Love

Canvastavla "Well of Love"

Pris från: 179,10 kr
Dekorativa tavlor Song of Love

Canvastavla "Song of Love"

Pris från: 533,79 kr
Klassiska tavlor Pastell promenad

Canvastavla "Pastell promenad"

Pris från: 533,79 kr
Väggdekorationer Träd kyss

Canvastavla "Träd kyss"

Pris från: 825,03 kr
Moderna tavlor Körsbär

Canvastavla "Körsbär"

Pris från: 533,79 kr
Väggdekorationer Bröte

Canvastavla "Bröte"

Pris från: 533,79 kr
Väggdekorationer Livsglädje

Canvastavla "Livsglädje"

Pris från: 393,75 kr
Moderna tavlor Abstrakt träd

Canvastavla "Abstrakt träd"

Pris från: 533,79 kr
Moderna tavlor Pastell samling

Canvastavla "Pastell samling"

Pris från: 393,75 kr
Dekorativa tavlor Älskare

Canvastavla "Älskare"

Pris från: 179,10 kr
Moderna tavlor Hot kiss

Canvastavla "Hot kiss"

Pris från: 179,10 kr
Väggdekorationer Burning Heart

Canvastavla "Burning Heart"

Pris från: 533,79 kr
Dekorativa tavlor Dazzling Tree

Canvastavla "Dazzling Tree"

Pris från: 533,79 kr
Klassiska tavlor En magisk kyss

Canvastavla "En magisk kyss"

Pris från: 825,03 kr
Väggdekorationer Golden Tree II

Canvastavla "Golden Tree II"

Pris från: 533,79 kr
Väggdekorationer Golden Tree I

Canvastavla "Golden Tree I"

Pris från: 393,75 kr
Dekorativa tavlor Brown Quartet

Canvastavla "Brown Quartet"

Pris från: 356,49 kr
Dekorativa tavlor Heat of Love

Canvastavla "Heat of Love"

Pris från: 533,79 kr
Väggdekorationer Sunny Collage

Canvastavla "Sunny Collage"

Pris från: 356,49 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8