-45%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :

Tavlor online - canvastavlor, målningar och tryck på duk

Vår kollektion av tavlor innehåller mer än 12028 motiv med olika teman. Här hittar du unika abstrakta oljemålningar, kompositioner med blommor, klassiska landskap, porträtt, färgrika målningar för barn och många andra intressanta tavlor. För de som brinner för modern konst rekommenderar vi att titta i vårt galleri tavlor och foto med städer, medan de som älskar klassisk konst kommer att fascineras av vackra handmålade tavlor och reproduktioner. Kategoriseringen i vårt galleri kommer att underlätta för dig att hitta just den perfekta tavlan för vardagsrum, kök eller kontor. De intensiva färgerna på våra tavlor kommer att återuppliva din hemmiljö, medan penseldragens struktur kommer att införa dynamik i dina rum. Dessutom finns alla motiv i olika versioner - canvastavla, handmålade tavla (akrylfärg) och Premium Print . Välj den teknik som passar just dig och ditt hem och njut av en underbar dekoration på dina vägg.

Show More Show Less

Snygga tavlor på duk för ditt hem

Drömmer du om att inreda om ditt hem? Lider du av idétorka och har svårt att hitta rätt stil? Eller har du redan en idé och du står framför en tom vägg och funderar på vilka tavlor som passar - canvastavlor, målningar, handmålade tavlor, landskap eller tryck på duk? Ingen fara! Att hitta den perfekta dekorationen för dina väggar är nu hur enkelt som helst. Titta närmare på våra tavlor och du kommer hitta något som verkligen passar in i ditt hem tillsammans med dina möbler. För kök rekommenderar vi varma färger, handmålat och blommor. Idealiska motiv för vardagsrum är handmålade tavlor, medans för sovrummet så är romantiska motiv med landskap att föredra. Canvastavlor skapar en härlig känsla av elegans och passar till badrum. I små lägenheter och rum är triptyker och färgglada bilder att rekommendera. I Bimago galleriet hittar du tavlor som du med glädje kommer vilja hänga på dina väggar!

Handmålade tavlor - unika dekorationer för väggar

Handmålade tavlor i Bimagos galleri målas av konstnärer som utexaminerats ifrån prestigefyllda konstskolor. Den höga kvaliteten på tavlorna garanteras av professionella akrylfärger som kännetecknas av intensiva färger. Tack vare att vi inte använder några lösningsmedel i färgerna så förkommer ingen lukt heller. Alla tavlor i galleriet är målade på äkta italiensk konstnärsduk i bomull som kännetecknas av rätt struktur och högsta kvalitet. Våra handmålade tavlor görs individuellt på beställning och det är anledningen till att det tar lite längre tid att tillverka. En handmålad tavla är ett unikt konststycke som är värt att vänta på. I Bimagos galleri hittar du tavlor målade för hand med landskap, blommor och djur. Intensiteten i färgerna och särprägelng är karakteristiska egenskaperna hos dessa tavlor. Tavlorna målas för hand kommer att göra en passa vackert in på vardagsrummets väggar såvälg som i sovrum eller matsal. Lång erfarenhet och kunskap hos våra konstnärer är faktorer som säkerställer att varje tavla återspeglar tavlans unika skönhet och förmedlar känslor.

Canvastavlor - unika och moderna väggdekorationer

Canvastavloor på en snygg kilram är en elegant dekoration för väggar i vardagsrum, sovrum och matsal. I Bimiagos galleri hittar du flera tusen olika motiv Abstrakt, canvastavlor på storstäder, blommor eller tavlor för barnrum. Tack vare det breda utbudet av motiv kan alla hitta något som passar. Våra canvastavlor kan fås med två olika trycktekniker. Den första är Premium Print - tryck på duk med handmålad ytstruktur som ger en tvådimensionell tavla en ytterligare dimension och efterliknar en handmålad tavla. Den andra tekniken är canvastavla - tryck på duk. Tack vare den höga upplösningen så garanteras alla detaljer syns och träder fram. Denna teknik är idealisk för landskap, arkitektoniska bilder och porträtt. Canvastavlor kan beställas i många olika storlekar. Det innebär att alla motiv kan fås i mått som passar just dina väggar oavsett om det är stora eller små tavlor. Duken på våra canvastavlor monteras så att den täcker hela kilramen och kan hängas direkt på väggen. Du behöver alltså inte köpa till någon fotoram eller någon ytterligare ram. Välkommen till Bimago där du hittar både nya målningar såväl som kända mästerverk som passar just dig!

  • <%= message %>

Tavlor - målningar och canvastavlor

66 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Turkos
  1. 1
  2. 2
3D bilder Fury av färger

Canvastavla "Fury av färger"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Azure waterfall

Canvastavla "Azure waterfall"

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Desert island

Canvastavla "Desert island"

Pris från: 391,95 kr
Väggdekorationer grön kulle

Canvastavla "grön kulle"

Pris från: 196,83 kr
Moderna tavlor Regna Neptune

Canvastavla "Regna Neptune"

Pris från: 422,91 kr
Väggdekorationer Drivandes Fartyg

Canvastavla "Drivandes Fartyg"

Pris från: 642,60 kr
Moderna tavlor Turkos äng

Canvastavla "Turkos äng"

Pris från: 294,30 kr
Klassiska tavlor Joyful former

Canvastavla "Joyful former"

Pris från: 416,25 kr
Moderna tavlor Banksy on Wood

Canvastavla "Banksy on Wood"

Pris från: 201,24 kr
Dekorativa tavlor Celadon Ribbon

Canvastavla "Celadon Ribbon"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Turkos utrymme

Canvastavla "Turkos utrymme"

Pris från: 675,36 kr
Moderna tavlor Sfär turkos

Canvastavla "Sfär turkos"

Pris från: 990,63 kr
Moderna tavlor Mina tankar

Canvastavla "Mina tankar"

Pris från: 675,36 kr
Väggdekorationer Turkos öga

Canvastavla "Turkos öga"

Pris från: 482,49 kr
Klassiska tavlor Turquoise lake

Canvastavla "Turquoise lake"

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Exotic orchids

Canvastavla "Exotic orchids"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Dawn by the sea

Canvastavla "Dawn by the sea"

Pris från: 680,22 kr
Moderna motiv Turquois peace

Canvastavla "Turquois peace"

Pris från: 427,32 kr
Klassiska tavlor Frukt coctail

Canvastavla "Frukt coctail"

Pris från: 470,52 kr
3D bilder Färgdjup

Canvastavla "Färgdjup"

Pris från: 482,49 kr
Väggdekorationer Sweet Paris

Canvastavla "Sweet Paris"

Pris från: 482,49 kr
Klassiska tavlor Torrent

Canvastavla "Torrent"

Pris från: 649,17 kr
  1. 1
  2. 2