-30% på rumsavdelare [Erbjudandet gäller till 2020.04.09] upptäck

Tavlor online - canvastavlor, målningar och tryck på duk

Vår kollektion av tavlor innehåller mer än 12028 motiv med olika teman. Här hittar du unika abstrakta oljemålningar, kompositioner med blommor, klassiska landskap, porträtt, färgrika målningar för barn och många andra intressanta tavlor. För de som brinner för modern konst rekommenderar vi att titta i vårt galleri tavlor och foto med städer, medan de som älskar klassisk konst kommer att fascineras av vackra handmålade tavlor och reproduktioner. Kategoriseringen i vårt galleri kommer att underlätta för dig att hitta just den perfekta tavlan för vardagsrum, kök eller kontor. De intensiva färgerna på våra tavlor kommer att återuppliva din hemmiljö, medan penseldragens struktur kommer att införa dynamik i dina rum. Dessutom finns alla motiv i olika versioner - canvastavla, handmålade tavla (akrylfärg) och Premium Print . Välj den teknik som passar just dig och ditt hem och njut av en underbar dekoration på dina vägg.

Show More Show Less

Snygga tavlor på duk för ditt hem

Drömmer du om att inreda om ditt hem? Lider du av idétorka och har svårt att hitta rätt stil? Eller har du redan en idé och du står framför en tom vägg och funderar på vilka tavlor som passar - canvastavlor, målningar, handmålade tavlor, landskap eller tryck på duk? Ingen fara! Att hitta den perfekta dekorationen för dina väggar är nu hur enkelt som helst. Titta närmare på våra tavlor och du kommer hitta något som verkligen passar in i ditt hem tillsammans med dina möbler. För kök rekommenderar vi varma färger, handmålat och blommor. Idealiska motiv för vardagsrum är handmålade tavlor, medans för sovrummet så är romantiska motiv med landskap att föredra. Canvastavlor skapar en härlig känsla av elegans och passar till badrum. I små lägenheter och rum är triptyker och färgglada bilder att rekommendera. I Bimago galleriet hittar du tavlor som du med glädje kommer vilja hänga på dina väggar!

Handmålade tavlor - unika dekorationer för väggar

Handmålade tavlor i Bimagos galleri målas av konstnärer som utexaminerats ifrån prestigefyllda konstskolor. Den höga kvaliteten på tavlorna garanteras av professionella akrylfärger som kännetecknas av intensiva färger. Tack vare att vi inte använder några lösningsmedel i färgerna så förkommer ingen lukt heller. Alla tavlor i galleriet är målade på äkta italiensk konstnärsduk i bomull som kännetecknas av rätt struktur och högsta kvalitet. Våra handmålade tavlor görs individuellt på beställning och det är anledningen till att det tar lite längre tid att tillverka. En handmålad tavla är ett unikt konststycke som är värt att vänta på. I Bimagos galleri hittar du tavlor målade för hand med landskap, blommor och djur. Intensiteten i färgerna och särprägelng är karakteristiska egenskaperna hos dessa tavlor. Tavlorna målas för hand kommer att göra en passa vackert in på vardagsrummets väggar såvälg som i sovrum eller matsal. Lång erfarenhet och kunskap hos våra konstnärer är faktorer som säkerställer att varje tavla återspeglar tavlans unika skönhet och förmedlar känslor.

Canvastavlor - unika och moderna väggdekorationer

Canvastavloor på en snygg kilram är en elegant dekoration för väggar i vardagsrum, sovrum och matsal. I Bimiagos galleri hittar du flera tusen olika motiv Abstrakt, canvastavlor på storstäder, blommor eller tavlor för barnrum. Tack vare det breda utbudet av motiv kan alla hitta något som passar. Våra canvastavlor kan fås med två olika trycktekniker. Den första är Premium Print - tryck på duk med handmålad ytstruktur som ger en tvådimensionell tavla en ytterligare dimension och efterliknar en handmålad tavla. Den andra tekniken är canvastavla - tryck på duk. Tack vare den höga upplösningen så garanteras alla detaljer syns och träder fram. Denna teknik är idealisk för landskap, arkitektoniska bilder och porträtt. Canvastavlor kan beställas i många olika storlekar. Det innebär att alla motiv kan fås i mått som passar just dina väggar oavsett om det är stora eller små tavlor. Duken på våra canvastavlor monteras så att den täcker hela kilramen och kan hängas direkt på väggen. Du behöver alltså inte köpa till någon fotoram eller någon ytterligare ram. Välkommen till Bimago där du hittar både nya målningar såväl som kända mästerverk som passar just dig!

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
  • <%= message %>

Tavlor - målningar och canvastavlor

62 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Silver
  1. 1
  2. 2
Väggdekorationer Silver Love

Canvastavla "Silver Love"

Pris från: 294,30 kr
Moderna tavlor Song of Orchid

Canvastavla "Song of Orchid"

Pris från: 482,49 kr
Moderna tavlor Rosa blommor

Canvastavla "Rosa blommor"

Pris från: 1 007,01 kr
Väggdekorationer Ståtliga Magnolias

Canvastavla "Ståtliga Magnolias"

Pris från: 1 030,95 kr
Väggdekorationer Magenta vallmo

Canvastavla "Magenta vallmo"

Pris från: 482,49 kr
Dekorativa tavlor Silver Kiss

Canvastavla "Silver Kiss"

Pris från: 422,91 kr
Klassiska tavlor Silver Tree

Canvastavla "Silver Tree"

Pris från: 294,30 kr
Väggdekorationer Silver Fire

Canvastavla "Silver Fire"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Silver Cut

Canvastavla "Silver Cut"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Diamond Belt

Canvastavla "Diamond Belt"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Diamond road

Canvastavla "Diamond road"

Pris från: 680,22 kr
3D bilder Platinum flight

Canvastavla "Platinum flight"

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Pleasure of blue

Canvastavla "Pleasure of blue"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Svart hjärta

Canvastavla "Svart hjärta"

Pris från: 640,35 kr
Väggdekorationer Såpbubblor

Canvastavla "Såpbubblor"

Pris från: 1 395,54 kr
Dekorativa tavlor Insyn

Canvastavla "Insyn"

Pris från: 201,69 kr
Dekorativa tavlor Finess

Canvastavla "Finess"

Pris från: 477,54 kr
Väggdekorationer Grått och rött

Canvastavla "Grått och rött"

Pris från: 491,31 kr
Väggdekorationer Gyllene damm

Canvastavla "Gyllene damm"

Pris från: 711,18 kr
Moderna tavlor Stål vision

Canvastavla "Stål vision"

Pris från: 1 016,73 kr
Dekorativa tavlor Ädel

Canvastavla "Ädel"

Pris från: 996,84 kr
Moderna tavlor Röd planet

Canvastavla "Röd planet"

Pris från: 971,55 kr
Klassiska tavlor Tråd

Canvastavla "Tråd"

Pris från: 693,45 kr
Moderna tavlor Nytt liv

Canvastavla "Nytt liv"

Pris från: 1 030,95 kr
  1. 1
  2. 2