-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.01.18

Tavlor - målningar och canvastavlor

1052 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Brun
Väggdekorationer Stones on the Pier
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Stones on the Pier
Bästsäljare
Moderna tavlor Retro World Map (3 Parts)
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Retro World Map (3 Parts)
Bästsäljare
Moderna tavlor Doors to the World
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Doors to the World
Bästsäljare
Klassiska tavlor Perfect Morning
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Perfect Morning
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Morning (1 Part) Narrow Brown
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Waves of Love
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Waves of Love
Moderna tavlor Cigar and whiskey
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Cigar and whiskey
Moderna tavlor Old map: triptych
från
680,04 kr
971,55 kr
Canvastavla Old map: triptych
Moderna tavlor Steve (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Steve (1 Part) Wide
Väggdekorationer Wooden Breakwaters
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Wooden Breakwaters
Moderna tavlor Brown World Map (PL)
från
642,87 kr
918,45 kr
Canvastavla Brown World Map (PL)
Dekorativa tavlor Devil's Eye
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Devil's Eye
Dekorativa tavlor African Elephant
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla African Elephant
Väggdekorationer Late Autumn
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla Late Autumn
Dekorativa tavlor Banksy: Torn Wall
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Banksy: Torn Wall
Tavlor World Map: Wooden Stories
från
642,87 kr
918,45 kr
Canvastavla World Map: Wooden Stories
Väggdekorationer Song of the Sea
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Song of the Sea
Väggdekorationer Wine, why not?
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Wine, why not?
Dekorativa tavlor No ball games (Banksy)
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla No ball games (Banksy)
Dekorativa tavlor Sammling
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Sammling
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 12
  5. 22

Tavlor online - canvastavlor, målningar och tryck på duk

Vår kollektion av tavlor innehåller mer än 12028 motiv med olika teman. Här hittar du unika abstrakta oljemålningar, kompositioner med blommor, klassiska landskap, porträtt, färgrika målningar för barn och många andra intressanta tavlor. För de som brinner för modern konst rekommenderar vi att titta i vårt galleri tavlor och foto med städer, medan de som älskar klassisk konst kommer att fascineras av vackra handmålade tavlor och reproduktioner. Kategoriseringen i vårt galleri kommer att underlätta för dig att hitta just den perfekta tavlan för vardagsrum, kök eller kontor. De intensiva färgerna på våra tavlor kommer att återuppliva din hemmiljö, medan penseldragens struktur kommer att införa dynamik i dina rum. Dessutom finns alla motiv i olika versioner - canvastavla, handmålade tavla (akrylfärg) och Premium Print . Välj den teknik som passar just dig och ditt hem och njut av en underbar dekoration på dina vägg.

Visa mer Visa mindre

Snygga tavlor för ditt hem

Drömmer du om att inreda om ditt hem? Lider du av idétorka och har svårt att hitta rätt stil? Eller har du redan en idé och du står framför en tom vägg och funderar på vilka tavlor som passar - canvastavlor, målningar, handmålade tavlor, landskap eller tryck på duk? Ingen fara! Att hitta den perfekta dekorationen för dina väggar är nu hur enkelt som helst. Titta närmare på våra tavlor och du kommer hitta något som verkligen passar in i ditt hem tillsammans med dina möbler. För kök rekommenderar vi varma färger, handmålat och blommor. Idealiska motiv för vardagsrum är handmålade tavlor, medans för sovrummet så är romantiska motiv med landskap att föredra. Canvastavlor skapar en härlig känsla av elegans och passar till badrum. I små lägenheter och rum är triptyker och färgglada bilder att rekommendera. I Bimago galleriet hittar du tavlor som du med glädje kommer vilja hänga på dina väggar!

Handmålade tavlor - unika dekorationer för väggar

Handmålade tavlor i Bimagos galleri målas av konstnärer som utexaminerats ifrån prestigefyllda konstskolor. Den höga kvaliteten på tavlorna garanteras av professionella akrylfärger som kännetecknas av intensiva färger. Tack vare att vi inte använder några lösningsmedel i färgerna så förkommer ingen lukt heller. Alla tavlor i galleriet är målade på äkta italiensk konstnärsduk i bomull som kännetecknas av rätt struktur och högsta kvalitet. Våra handmålade tavlor görs individuellt på beställning och det är anledningen till att det tar lite längre tid att tillverka. En handmålad tavla är ett unikt konststycke som är värt att vänta på. I Bimagos galleri hittar du tavlor målade för hand med landskap, blommor och djur. Intensiteten i färgerna och särprägelng är karakteristiska egenskaperna hos dessa tavlor. Tavlorna målas för hand kommer att göra en passa vackert in på vardagsrummets väggar såvälg som i sovrum eller matsal. Lång erfarenhet och kunskap hos våra konstnärer är faktorer som säkerställer att varje tavla återspeglar tavlans unika skönhet och förmedlar känslor.

Canvastavlor - unika och moderna väggdekorationer

Canvastavlor på en snygg kilram är en elegant dekoration för väggar i vardagsrum, sovrum och matsal. I Bimiagos galleri hittar du flera tusen olika motiv Abstrakt, canvastavlor på storstäder, blommor eller tavlor för barnrum. Tack vare det stora utbudet av motiv kan alla hitta något som passar. Våra canvastavlor kan fås med två olika trycktekniker. Den första är Premium Print - tryck på duk med handmålad ytstruktur som ger en tvådimensionell tavla en ytterligare dimension och efterliknar en handmålad tavla. Den andra tekniken är canvastavla - tryck på duk. Tack vare den höga upplösningen så garanteras alla detaljer syns och träder fram. Denna teknik är idealisk för landskap, arkitektoniska bilder och porträtt. Canvastavlor kan beställas i många olika storlekar. Det innebär att alla motiv kan fås i mått som passar just dina väggar oavsett om det är stora eller små tavlor. Duken på våra canvastavlor monteras så att den täcker hela kilramen och kan hängas direkt på väggen. Du behöver alltså inte köpa till någon fotoram eller någon ytterligare ram. Välkommen till Bimago där du hittar både nya målningar såväl som kända mästerverk som passar just dig!