text - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor text finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor text så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. text är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven text fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor text finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. text är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i text finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor text, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk textdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor text för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor text upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor text att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor text är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor text passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor text är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor text lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor text på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

text som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor text skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor text som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen text. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker text kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor text kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen text utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i text på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlortext och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer text . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar text passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor text är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorertext och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar text ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: text

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
School books on desk

Tavla "School books on desk"

Pris från:
393,75 kr
book

Tavla "book"

Pris från:
393,75 kr
Pen, Writing, Letter.

Tavla "Pen, Writing, Letter."

Pris från:
393,75 kr
Contact icon

Tavla "Contact icon"

Pris från:
393,75 kr
notebook

Tavla "notebook"

Pris från:
393,75 kr
Newspapers concept

Tavla "Newspapers concept"

Pris från:
393,75 kr
white book

Tavla "white book"

Pris från:
393,75 kr
open book

Tavla "open book"

Pris från:
393,75 kr
New year decoration

Tavla "New year decoration"

Pris från:
393,75 kr
Win win strategy

Tavla "Win win strategy"

Pris från:
393,75 kr
New Year 2014

Tavla "New Year 2014"

Pris från:
393,75 kr
Security Guards

Tavla "Security Guards"

Pris från:
393,75 kr
Efeu

Tavla "Efeu"

Pris från:
393,75 kr
Night taxi

Tavla "Night taxi"

Pris från:
393,75 kr
notebook and pen

Tavla "notebook and pen"

Pris från:
393,75 kr
antique post card

Tavla "antique post card"

Pris från:
393,75 kr
art wood sign on beach

Tavla "art wood sign on beach"

Pris från:
393,75 kr
Universal Icon Set

Tavla "Universal Icon Set"

Pris från:
393,75 kr
Happy Birthday

Tavla "Happy Birthday"

Pris från:
393,75 kr
new flat banners

Tavla "new flat banners"

Pris från:
393,75 kr
New year 2016

Tavla "New year 2016"

Pris från:
393,75 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21