mussla - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor mussla finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor mussla så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. mussla är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven mussla fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor mussla finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. mussla är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i mussla finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor mussla, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk mussladär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor mussla för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor mussla upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor mussla att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor mussla är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor mussla passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor mussla är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor mussla lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor mussla på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

mussla som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor mussla skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor mussla som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen mussla. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker mussla kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor mussla kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen mussla utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i mussla på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlormussla och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer mussla . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar mussla passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor mussla är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorermussla och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar mussla ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: mussla

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
Fresh seafood

Tavla "Fresh seafood"

Pris från:
393,75 kr
魚介類

Tavla "魚介類"

Pris från:
393,75 kr
FR5

Tavla "FR5"

Pris från:
393,75 kr
Jakobsweg Symbol

Tavla "Jakobsweg Symbol"

Pris från:
393,75 kr
paella

Tavla "paella"

Pris från:
393,75 kr
Mussels

Tavla "Mussels"

Pris från:
393,75 kr
Taucher

Tavla "Taucher"

Pris från:
393,75 kr
Spaghetti allo scoglio

Tavla "Spaghetti allo scoglio"

Pris från:
393,75 kr
Steamed Mussels

Tavla "Steamed Mussels"

Pris från:
393,75 kr
Seashells

Tavla "Seashells"

Pris från:
393,75 kr
Seafood Spaghetti

Tavla "Seafood Spaghetti"

Pris från:
393,75 kr
Food collage

Tavla "Food collage"

Pris från:
393,75 kr
Ostrica

Tavla "Ostrica"

Pris från:
393,75 kr
Shells.

Tavla "Shells."

Pris från:
393,75 kr
Am Reiseziel

Tavla "Am Reiseziel"

Pris från:
393,75 kr
Spaghetti alle vongole

Tavla "Spaghetti alle vongole"

Pris från:
393,75 kr
So Many Options

Tavla "So Many Options"

Pris från:
393,75 kr
Money on vacation

Tavla "Money on vacation"

Pris från:
393,75 kr
Mussels Asian Style

Tavla "Mussels Asian Style"

Pris från:
393,75 kr
mussels isolated

Tavla "mussels isolated"

Pris från:
393,75 kr
cozze

Tavla "cozze"

Pris från:
393,75 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21