inbjudan - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor inbjudan finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor inbjudan så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. inbjudan är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven inbjudan fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor inbjudan finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. inbjudan är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i inbjudan finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor inbjudan, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk inbjudandär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor inbjudan för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor inbjudan upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor inbjudan att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor inbjudan är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor inbjudan passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor inbjudan är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor inbjudan lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor inbjudan på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

inbjudan som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor inbjudan skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor inbjudan som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen inbjudan. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker inbjudan kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor inbjudan kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen inbjudan utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i inbjudan på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorinbjudan och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer inbjudan . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar inbjudan passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor inbjudan är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerinbjudan och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar inbjudan ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: inbjudan

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
buoquet of roses

Tavla "buoquet of roses"

Pris från:
393,75 kr
buoquet of roses

Tavla "buoquet of roses"

Pris från:
393,75 kr
New year decoration

Tavla "New year decoration"

Pris från:
393,75 kr
birthday cupcake

Tavla "birthday cupcake"

Pris från:
393,75 kr
Happy Birthday

Tavla "Happy Birthday"

Pris från:
393,75 kr
New year 2016

Tavla "New year 2016"

Pris från:
393,75 kr
daisy

Tavla "daisy"

Pris från:
393,75 kr
rose

Tavla "rose"

Pris från:
393,75 kr
white daisy

Tavla "white daisy"

Pris från:
393,75 kr
Golden Christmas decor

Tavla "Golden Christmas decor"

Pris från:
393,75 kr
Easter eggs

Tavla "Easter eggs"

Pris från:
393,75 kr
rose

Tavla "rose"

Pris från:
393,75 kr
Happy Easter

Tavla "Happy Easter"

Pris från:
393,75 kr
Sektgläser

Tavla "Sektgläser"

Pris från:
393,75 kr
Blanck scroll

Tavla "Blanck scroll"

Pris från:
393,75 kr
Lilac flowers

Tavla "Lilac flowers"

Pris från:
393,75 kr
Sektgläser

Tavla "Sektgläser"

Pris från:
393,75 kr
Festive table setting

Tavla "Festive table setting"

Pris från:
393,75 kr
Silvester Party 2017

Tavla "Silvester Party 2017"

Pris från:
393,75 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21