bl������ - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor bl������ finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor bl������ så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. bl������ är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven bl������ fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor bl������ finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. bl������ är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i bl������ finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor bl������, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk bl������där du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor bl������ för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor bl������ upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor bl������ att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor bl������ är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor bl������ passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor bl������ är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor bl������ lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor bl������ på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

bl������ som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor bl������ skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor bl������ som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen bl������. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker bl������ kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor bl������ kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen bl������ utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i bl������ på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorbl������ och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer bl������ . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar bl������ passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor bl������ är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerbl������ och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar bl������ ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: bl������

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 8. 21
Christmas Dinner Place Setting

Tavla "Christmas Dinner Place Setting"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
glitter vintage lights background.

Tavla "glitter vintage lights background. "

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Christmas Dinner Time

Tavla "Christmas Dinner Time"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
differernt diamonds

Tavla "differernt diamonds"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Green background Christmas foil paper

Tavla "Green background Christmas foil paper"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Back of a cowboy in chaps

Tavla "Back of a cowboy in chaps"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
bracelet

Tavla "bracelet"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Beautiful Diamond stud earrings

Tavla "Beautiful Diamond stud earrings"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Gold glitter background

Tavla "Gold glitter background"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
bling crystal headphones

Tavla "bling crystal headphones"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Abstract Festive background

Tavla "Abstract Festive background"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
red glitter background Horizontal

Tavla "red glitter background Horizontal"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Golden stars on black background.

Tavla "Golden stars on black background."

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Abstract glitter light background

Tavla "Abstract glitter light background"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
cowboy chaps close up

Tavla "cowboy chaps close up"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
cowboy chaps and waist

Tavla "cowboy chaps and waist"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Elegant Brides white shoes

Tavla "Elegant Brides white shoes"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
Chaps hands in belt loops

Tavla "Chaps hands in belt loops"

Pris från:
295,29 kr 393,75 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 8. 21