atlas - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor atlas finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor atlas så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. atlas är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven atlas fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor atlas finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. atlas är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i atlas finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor atlas, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk atlasdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor atlas för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor atlas upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor atlas att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor atlas är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor atlas passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor atlas är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor atlas lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor atlas på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

atlas som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor atlas skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor atlas som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen atlas. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker atlas kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor atlas kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen atlas utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i atlas på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavloratlas och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer atlas . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar atlas passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor atlas är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekoreratlas och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar atlas ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: atlas

 1. 1
 2. ...
 3. 17
 4. 18
 5. 19
 6. 20
 7. 21
Travel Concept

Tavla "Travel Concept"

Pris från:
393,75 kr
world map

Tavla "world map"

Pris från:
393,75 kr
Marokko - Atlasgebirge

Tavla "Marokko - Atlasgebirge"

Pris från:
393,75 kr
Lion of Ifrane

Tavla "Lion of Ifrane"

Pris från:
393,75 kr
Vintage celestial map

Tavla "Vintage celestial map"

Pris från:
393,75 kr
Vintage celestial map

Tavla "Vintage celestial map"

Pris från:
393,75 kr
 1. 1
 2. ...
 3. 17
 4. 18
 5. 19
 6. 20
 7. 21