ark - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor ark finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor ark så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. ark är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven ark fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor ark finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. ark är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i ark finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor ark, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk arkdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor ark för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor ark upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor ark att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor ark är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor ark passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor ark är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor ark lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor ark på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

ark som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor ark skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor ark som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen ark. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker ark kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor ark kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen ark utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i ark på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorark och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer ark . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar ark passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor ark är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerark och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar ark ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: ark

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
Kalender

Tavla "Kalender"

Pris från:
393,75 kr
white poster

Tavla "white poster"

Pris från:
393,75 kr
Luxury golden texture.

Tavla "Luxury golden texture."

Pris från:
393,75 kr
metal texture

Tavla "metal texture"

Pris från:
393,75 kr
weintraube mit blatt

Tavla "weintraube mit blatt"

Pris från:
393,75 kr
noten

Tavla "noten"

Pris från:
393,75 kr
Auswertungen

Tavla "Auswertungen"

Pris från:
393,75 kr
notebook

Tavla "notebook"

Pris från:
393,75 kr
Titan Textur

Tavla "Titan Textur"

Pris från:
393,75 kr
kid's bedroom

Tavla "kid's bedroom"

Pris från:
393,75 kr
background

Tavla "background"

Pris från:
393,75 kr
Efeu

Tavla "Efeu"

Pris från:
393,75 kr
Like Board

Tavla "Like Board"

Pris från:
393,75 kr
Old Notebook

Tavla "Old Notebook"

Pris från:
393,75 kr
notebook and pen

Tavla "notebook and pen"

Pris från:
393,75 kr
Relaxation living

Tavla "Relaxation living"

Pris från:
393,75 kr
raisin

Tavla "raisin"

Pris från:
393,75 kr
metal texture

Tavla "metal texture"

Pris från:
393,75 kr
Blank magazine cover

Tavla "Blank magazine cover"

Pris från:
393,75 kr
mischwald

Tavla "mischwald"

Pris från:
393,75 kr
water pearls

Tavla "water pearls"

Pris från:
393,75 kr
cotton

Tavla "cotton"

Pris från:
393,75 kr
2 noix argan

Tavla "2 noix argan"

Pris från:
393,75 kr
crumpled paper

Tavla "crumpled paper"

Pris från:
393,75 kr
lorbeerkranz

Tavla "lorbeerkranz"

Pris från:
393,75 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21