Safari - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Safari finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Safari så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Safari är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Safari fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Safari finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Safari är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Safari finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Safari, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Safaridär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Safari för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Safari upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Safari att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Safari är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Safari passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Safari är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Safari lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Safari på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Safari som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Safari skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Safari som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Safari. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Safari kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Safari kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Safari utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Safari på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSafari och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer Safari . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Safari passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Safari är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerSafari och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Safari ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: Safari

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
Elephants at sunset

Tavla "Elephants at sunset"

Pris från:
393,75 kr
Elephant

Tavla "Elephant"

Pris från:
393,75 kr
Tiger sit

Tavla "Tiger sit"

Pris från:
393,75 kr
White lion family

Tavla "White lion family"

Pris från:
393,75 kr
White lion at sunset

Tavla "White lion at sunset"

Pris från:
393,75 kr
Red deer

Tavla "Red deer"

Pris från:
393,75 kr
Herd of elephants

Tavla "Herd of elephants"

Pris från:
393,75 kr
Kilimanjaro Mountain

Tavla "Kilimanjaro Mountain"

Pris från:
393,75 kr
Kilimanjaro landscape

Tavla "Kilimanjaro landscape"

Pris från:
393,75 kr
giraffe africa

Tavla "giraffe africa"

Pris från:
393,75 kr
Meerkat.

Tavla "Meerkat."

Pris från:
393,75 kr
Brown bear hello

Tavla "Brown bear hello"

Pris från:
393,75 kr
Elephants At Sunset

Tavla "Elephants At Sunset"

Pris från:
393,75 kr
Evening in The Reeds

Tavla "Evening in The Reeds"

Pris från:
393,75 kr
жираф

Tavla "жираф"

Pris från:
393,75 kr
meercats

Tavla "meercats"

Pris från:
393,75 kr
Red deer

Tavla "Red deer"

Pris från:
393,75 kr
Kenyan savannah

Tavla "Kenyan savannah"

Pris från:
393,75 kr
Young lion hanging out

Tavla "Young lion hanging out"

Pris från:
393,75 kr
African sunset

Tavla "African sunset"

Pris från:
393,75 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21