Parlamentet - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Parlamentet finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Parlamentet så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Parlamentet är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Parlamentet fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Parlamentet finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Parlamentet är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Parlamentet finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Parlamentet, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Parlamentetdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Parlamentet för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Parlamentet upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Parlamentet att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Parlamentet är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Parlamentet passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Parlamentet är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Parlamentet lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Parlamentet på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Parlamentet som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Parlamentet skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Parlamentet som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Parlamentet. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Parlamentet kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Parlamentet kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Parlamentet utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Parlamentet på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorParlamentet och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer Parlamentet . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Parlamentet passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Parlamentet är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerParlamentet och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Parlamentet ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: Parlamentet

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
Reichstag

Tavla "Reichstag"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
Flag of European Union

Tavla "Flag of European Union"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
palace of westminster

Tavla "palace of westminster"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
Hamburg Rathaus

Tavla "Hamburg Rathaus"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
Marianne

Tavla "Marianne"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
Panoramic overview of Budapest

Tavla "Panoramic overview of Budapest"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
Parlamentsgebäude

Tavla "Parlamentsgebäude"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
Storting of Norway on sunny day

Tavla "Storting of Norway on sunny day"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
国会議事堂

Tavla "国会議事堂"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
Beautiful view of Westminster by night

Tavla "Beautiful view of Westminster by night"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
View at the parliament in Budapest

Tavla "View at the parliament in Budapest"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
Parliament & Blue Hour

Tavla "Parliament & Blue Hour"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
The Palace of Westminster

Tavla "The Palace of Westminster"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
国会議事堂

Tavla "国会議事堂"

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
The London eye at night.

Tavla "The London eye at night."

Pris från:
299,25 kr 393,75 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21