Kina - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Kina finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Kina så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kina är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Kina fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Kina finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Kina är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Kina finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Kina, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Kinadär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Kina för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kina upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kina att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kina är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Kina passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Kina är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kina lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Kina på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Kina som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kina skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kina som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kina. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Kina kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kina kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Kina utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Kina på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKina och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer Kina . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Kina passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Kina är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerKina och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Kina ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

 • <%= message %>

Canvastavlor i temat: Kina

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21
Great Wall of China

Tavla "Great Wall of China"

Pris från:
393,75 kr
Empty nurses station

Tavla "Empty nurses station"

Pris från:
393,75 kr
Tea

Tavla "Tea"

Pris från:
393,75 kr
Outdoors Tea

Tavla "Outdoors Tea"

Pris från:
393,75 kr
empty plate

Tavla "empty plate"

Pris från:
393,75 kr
Yin & Yang in Sand

Tavla "Yin & Yang in Sand"

Pris från:
393,75 kr
avenue in modern city

Tavla "avenue in modern city"

Pris från:
393,75 kr
forbidden city

Tavla "forbidden city"

Pris från:
393,75 kr
The night view

Tavla "The night view"

Pris från:
393,75 kr
Chinese flag

Tavla "Chinese flag"

Pris från:
393,75 kr
business strategy

Tavla "business strategy"

Pris från:
393,75 kr
greatwall

Tavla "greatwall"

Pris från:
393,75 kr
yinyang

Tavla "yinyang"

Pris från:
393,75 kr
The great wall

Tavla "The great wall"

Pris från:
393,75 kr
greatwall

Tavla "greatwall"

Pris från:
393,75 kr
Hong Kong at Night

Tavla "Hong Kong at Night"

Pris från:
393,75 kr
Large container ship

Tavla "Large container ship"

Pris från:
393,75 kr
modern buildings

Tavla "modern buildings"

Pris från:
393,75 kr
city streets at night

Tavla "city streets at night"

Pris från:
393,75 kr
Cherry blossom card

Tavla "Cherry blossom card"

Pris från:
393,75 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21