inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Zen Waterfall [Glass] Nr 94282

Tryck på akrylglas Zen Waterfall [Glass] Nr 94282

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Zen Waterfall [Glass]"

Akrylglastavlor "Zen Waterfall [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, blommor, skog, orientera, zen, Buddha, vattenfall oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Zen Waterfall [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Zen Waterfall [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Zen Waterfall [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Zen Waterfall [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Zen Waterfall [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Zen Waterfall [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Zen Waterfall [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet