inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Zebra Washing on Concrete [Glass] Nr 150847

Foto på akryl Zebra Washing on Concrete [Glass] Nr 150847

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Zebra Washing on Concrete [Glass]"

Akrylglasfoton "Zebra Washing on Concrete [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom trends, svartvitt, människor, graffiti, väggmålning, Banksy, bestof2022 oraz artofbanksy. Tavla av akrylglas "Zebra Washing on Concrete [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Zebra Washing on Concrete [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Zebra Washing on Concrete [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Zebra Washing on Concrete [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Zebra Washing on Concrete [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Zebra Washing on Concrete [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Zebra Washing on Concrete [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet