inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Worrying will never change the outcome [Glass] Nr 92049

Tryck på akrylglas Worrying will never change the outcome [Glass] Nr 92049

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas " Worrying will never change the outcome [Glass]"

Akrylglasfoton " Worrying will never change the outcome [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom bakgrund, inskriptioner, trä, på engelska, citat, säger oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl " Worrying will never change the outcome [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas " Worrying will never change the outcome [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet " Worrying will never change the outcome [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet " Worrying will never change the outcome [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton " Worrying will never change the outcome [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet " Worrying will never change the outcome [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar " Worrying will never change the outcome [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet