inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl World Maps: Modern Style [Glass] Nr 97477

Foto på akryl World Maps: Modern Style [Glass] Nr 97477

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "World Maps: Modern Style [Glass]"

Akrylglastavlor "World Maps: Modern Style [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom modern, färgrik, textur, värld, kartor, kontinenter, konstnärlig, betong, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "World Maps: Modern Style [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av hem med. Akrylglasfoton "World Maps: Modern Style [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "World Maps: Modern Style [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "World Maps: Modern Style [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "World Maps: Modern Style [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "World Maps: Modern Style [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "World Maps: Modern Style [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet