inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla i akrylglas World Map: The Dark Blue Depths [Glass] Nr 94572

Tavla i akrylglas World Map: The Dark Blue Depths [Glass] Nr 94572

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]"

Akrylglasfoton "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom inskriptioner, värld, kartor, kontinenter, på engelska, blå, kompass oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "World Map: The Dark Blue Depths [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet