inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl World Map: Beautiful World [Glass] Nr 150848

Foto på akryl World Map: Beautiful World [Glass] Nr 150848

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "World Map: Beautiful World [Glass]"

Akrylglasfoton "World Map: Beautiful World [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom geometrisk, kartor, värld, kontinenter, grön oraz blå. Tryck på akrylglas "World Map: Beautiful World [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "World Map: Beautiful World [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "World Map: Beautiful World [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "World Map: Beautiful World [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "World Map: Beautiful World [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "World Map: Beautiful World [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "World Map: Beautiful World [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet