inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl World Map: An Explosion of Colours [Glass] Nr 92063

Foto på akryl World Map: An Explosion of Colours [Glass] Nr 92063

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "World Map: An Explosion of Colours [Glass]"

Akrylglasfoton "World Map: An Explosion of Colours [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, värld, kartor, kontinenter, vattenfärg, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "World Map: An Explosion of Colours [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hem med. Akrylglasfoton "World Map: An Explosion of Colours [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "World Map: An Explosion of Colours [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "World Map: An Explosion of Colours [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "World Map: An Explosion of Colours [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "World Map: An Explosion of Colours [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "World Map: An Explosion of Colours [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet