inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas With Azure Accent [Glass] Nr 92386

Tavla av akrylglas With Azure Accent [Glass] Nr 92386

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "With Azure Accent [Glass]"

Akrylglasfoton "With Azure Accent [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, värld, kartor, kontinenter, glans, blå, guldig oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "With Azure Accent [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "With Azure Accent [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "With Azure Accent [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "With Azure Accent [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "With Azure Accent [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "With Azure Accent [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "With Azure Accent [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet