inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Wild Charm [Glass] Nr 92757

Tavla i akrylglas Wild Charm [Glass] Nr 92757

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Wild Charm [Glass]"

Foto på akryl "Wild Charm [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom modern, djur, brun, tigrar oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Wild Charm [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Wild Charm [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Wild Charm [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Wild Charm [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Wild Charm [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Wild Charm [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Wild Charm [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet