inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Waterfall of Dreams [Glass] Nr 92288

Tavla av akrylglas Waterfall of Dreams [Glass] Nr 92288

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Waterfall of Dreams [Glass]"

Foto på akryl "Waterfall of Dreams [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom landskap, träd, sten, sol, vattenfall, gräs oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Waterfall of Dreams [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Waterfall of Dreams [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Waterfall of Dreams [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Waterfall of Dreams [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Waterfall of Dreams [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Waterfall of Dreams [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Waterfall of Dreams [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet