inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla i akrylglas Walk in London - Turquoise [Glass] Nr 150636

Tavla i akrylglas Walk in London - Turquoise [Glass] Nr 150636

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Walk in London - Turquoise [Glass]"

Akrylglasfoton "Walk in London - Turquoise [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom träd, arkitektur, människor, romantisk, par, London oraz Big Ben. Foto på akryl "Walk in London - Turquoise [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Walk in London - Turquoise [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Walk in London - Turquoise [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Walk in London - Turquoise [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Walk in London - Turquoise [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Walk in London - Turquoise [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Walk in London - Turquoise [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet