inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Violet Lily [Glass] Nr 93728

Tavla i akrylglas Violet Lily [Glass] Nr 93728

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Violet Lily [Glass]"

Akrylglasfoton "Violet Lily [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, modern, blommor, växter, liljor, violett, ruter oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Violet Lily [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Violet Lily [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Violet Lily [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Violet Lily [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Violet Lily [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Violet Lily [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Violet Lily [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet