inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Violet Desert Lily [Glass] Nr 92373

Tryck på akrylglas Violet Desert Lily [Glass] Nr 92373

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Violet Desert Lily [Glass]"

Foto på akryl "Violet Desert Lily [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, liljor, violett oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Violet Desert Lily [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Violet Desert Lily [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Violet Desert Lily [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Violet Desert Lily [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Violet Desert Lily [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Violet Desert Lily [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Violet Desert Lily [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet