inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Umbrella in Love - Pink [Glass] Nr 150622

Tryck på akrylglas Umbrella in Love - Pink [Glass] Nr 150622

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Umbrella in Love - Pink [Glass]"

Tryck på akrylglas "Umbrella in Love - Pink [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom kärlek, romantisk, par oraz regn. Foto på akryl "Umbrella in Love - Pink [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Foto på akryl "Umbrella in Love - Pink [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Umbrella in Love - Pink [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Umbrella in Love - Pink [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Umbrella in Love - Pink [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Umbrella in Love - Pink [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Umbrella in Love - Pink [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet