inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Tuscan Green [Glass] Nr 150778

Tryck på akrylglas Tuscan Green [Glass] Nr 150778

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Tuscan Green [Glass]"

Tryck på akrylglas "Tuscan Green [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom växter, träd, sten, artcollection, embracethemoment oraz siestaespanola. Tavla av akrylglas "Tuscan Green [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Tuscan Green [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Tuscan Green [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Tuscan Green [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Tuscan Green [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Tuscan Green [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Tuscan Green [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet