inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Turquoise Symphony [Glass] Nr 151005

Foto på akryl Turquoise Symphony [Glass] Nr 151005

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Turquoise Symphony [Glass]"

Tryck på akrylglas "Turquoise Symphony [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tavla av akrylglas "Turquoise Symphony [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Turquoise Symphony [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Turquoise Symphony [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Turquoise Symphony [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Turquoise Symphony [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Turquoise Symphony [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Turquoise Symphony [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet