inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Turquoise New York [Glass] Nr 92559

Tavla av akrylglas Turquoise New York [Glass] Nr 92559

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Turquoise New York [Glass]"

Akrylglastavlor "Turquoise New York [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom stad, New York, blå, natt, USA, stjärnor, panorama oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Turquoise New York [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Turquoise New York [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Turquoise New York [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Turquoise New York [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Turquoise New York [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Turquoise New York [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Turquoise New York [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet