inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Turquoise Blizzard [Glass] Nr 92305

Tavla av akrylglas Turquoise Blizzard [Glass] Nr 92305

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Turquoise Blizzard [Glass]"

Akrylglasfoton "Turquoise Blizzard [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometrisk, Prydnader, blå, cirklar oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Turquoise Blizzard [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Turquoise Blizzard [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Turquoise Blizzard [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Turquoise Blizzard [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Turquoise Blizzard [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Turquoise Blizzard [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Turquoise Blizzard [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet